Skola:)

Ja då har man redan haft 2 lektioner och kvar är medecin kvar för dagen:) det har varit chilla lektioner första lektionen var det svenska å då skulle vi skriva brev till sig själv som
Man får läsa sista veckan innan man tar studenten:) sen var det idrott bara genomgång å de har en egen gymhall:) pingis bord mm ja nu ska man vänta en halvtimme sen börjar sista lektionen:) just det ja de har en egen biljard bord med allt till:)


Hemmaa i leksand

Ja nu är jag hemma i Leksand å har ätit kräftor:) vet inte vad jag ska mer skriva.:)


Tvättat

Ja idag har man tvättat kläderna första gången av de här typen av tvättmaskiner. :) imorgon bli det att umgås med Emma så kul:) å på bilden är det något liknande:) tvättmaskin så klart:)


Börjat skolan:)

Ja då har man börjat skolan å trivs jätte mycket:)


Sommaren slut den 22:):(

Jag skolan börjar 22 och det är både kul o lite nervöst då börjar en ny skola flyttar för första gången. Å så är det kul att träffa nya människor:)


Äter popcorn

Sitter o kollar på
Tv samt man äter smörande popcorn:)


Boende tjeck:)

Jaa fick ett boende i Falun idag perfekt:). Plus har shoppat idag:) och nu är man genom trött o orkar inte mycket :(


Bio:)

Ja idag har man umgåtts med Amanda och nu återstår bio med Sandra J:) total recall:)


Rättvik

Ja idag då ska man till Rättvik och ingår med bästa Sandra o Karina:). O det roligaste är att ingen av oss vet vad vi riktigt ska göra idag det märks väl när stunden är kommen eller hur man säger:).


Slut på sommarlov snart:(

Ja nu är det inte långt kvar innan skolan börjar jag blir både glad att det börjar då Man inte haft så Mycket att göra men jag blir också lite ledsen då sommaren inte haft en riktig värme och det mesta regnat bort:( och man vill få de sista veckorna som är kvar en riktig värme så Man kan njuta de sista dagarna som är kvar:)


RSS 2.0