LOV

ja det är härligt med lov man får sova ut men idag blev det inte :( skulle till gymmet på morgonen men imorgon då fan ska jag sova ja nu kommer jag inte på mer om vad jag ska skriva

Sälen

Idag drar jag till sälen efter skolan:):) gud vad kul att stå på ett par skidor som jag inte stått på 3 år:) ser fram imot det.

Just nu sitter man i skolan har sovmorgon och har jätte tråkigt :( trött som f***n. jag vill bara sova.
igår så köpte jag ett par skid glas ögon så snygga.

DÅ HAR MAN VARIT I STOCKHOLM

ja i helgen har man varit i stockholm och varit på öppet hus det bästa med denna gymnasium ar att de tar in alla de skiter i poängen och det dät så jag har nog en skans hoppas jag för alla som sökte förra året de kom in allihopa :)

Stockholm:)

idag ska jag till stockholm hurra:)
men nak delen är när jag skulle ta ut min biljett så var matinen ur funtion kul......not:( så jag fick gå till star shop inte så jätte kul då fick jag betala lite mer 20 :- till för att jag skulle få biljetten :( men 17:47 drar jag till stockholm gud vad jag länktar :)


Kurs

ja idag har man kurs med pla min hund och mammas hund min hund ska hålla på med kluringar medan mammas hund ska hålla på med inkallning. sen vet jag inte vad jag ska göra i kväll hm :)






SKOLAN:(

Ja nu är man i skolan och jag har inte idrott som alla andra då jag är förkyld och ska inte anstränga mig. Idag har vi en vikare som är helt CP och ja det stämmer alltså hon blir sur för det minnsata lilla och trode mig knapt om att jag var förkyld och går på penselin. Och jag blir såå trött av att da en stark pencelin så när man sitter i skolan då är det att man har inte ork det märkte jga igår efter skolan då jag tog en tupplur i  typ 3 timmar mamma kommer hem och väcker mig då var jag trött.

idag efter plugget ska jag hem och sätta mig vid datorn och sen kanske se en film :) Och i kväll ska jag ha mys funderar på att jag ska köpa lite snaks men jag ska sluta men när man är sjuk då förkänar man lite gått ikväll.
sen ska jag nog vara vaken till typ 12 då jag ska upp tidigt imorgon HAR kurs men min hund hon ska göra kluringar :) efetr hennes tid är klar då ska en av våra andra hundar lära sig inkalning. ja det var det jag kommer på nu skriver mer sen när jag kommer på mer.



MIN HUND VISSLA


VINDIRA



ALLA VALPAR FRÅN SENASTE KULLEN PLUSS FÖRÄLDRARNA









RSS 2.0