Umgås meee Amanda :D:D:D:D

ja idag har man umgås med amanda men har övningkört på leksandstrafikskola och då har man gasat upp till 80 sen tvärbromsat flertal gången efter det var det slalom med bil mellan koner inom viss tid kul som bara den:D:D:D ser fram imot halkbanan :):)
bilden tagen från internet halkbanan i Falun ser hemskt halt ut :O:O
 

Inom 10 år ska jag…

Jag har bestämt mig inom 10 år ska jag köpa en hund från hundhjälpen och de kommer från Rumänien och när de skicka till Arlanda innan så vaccinerar de dem från smitta så inte Sverige får någon ny sjukdom så jag har bestämt mig för det rädda oskyldigt liv:)


Skoollaaa

Ja nu sitter man i skolan och har rasten har nyss haft lyftteknik sedan är det hygien snack sen är skolan slut och imorgon har man bara utvecklings samtal:) sen börjar praktiken på onsdag och det ska på gå i 5 veckor.

Och det är sååå fint väder ute:)


-


Varför;(

Varför har han så svårt att förstå för ;(


Skoollaaaaaa!!!!

Ja nu sitter jag i skolan och har nyss skickat in min insändare till lärare och så det skrämande biten till dt :O. sen har man lunch i typ 1/2 timme kul........... not. efter den tiden kommer matten sen vård lektion och så sist vårdstugan. seen ska jag träffa Amanda hon kommer till falun och ska se hur min lägenhet ser ut sen ska vi äta någonstans:)) sen vet jag inte det märks då:))

Bra fest man hade i natt:D

Ja inatt har man festat ned bästa Karina på hennes 20 års dag och det blev lyckat:)


RSS 2.0