SKOLA :(

JA då är man i skolan och har sovmorgon till 10 sen så slutar man 13.10 kul.....not. jaja man ska väl inte klaga att man slutar tidigt men jag vill så gärna bli godkänd i matte och svenska då behöver jag mer tid med lärare. men tack vare en elev i våran klass har hon gjort så att hon ska sluta så tidig att hon hinner med 1 bussen det är inte rätt allt är hennes och lärarnas fel :@ om en vecka blir det borlänge antingen ska jag vara med på akvonova eller så ska jag skippa det?  vi ska dit med klassen. vad ska man göra sen när man kommer hem då om det regnar då tänker jag appsolut inte gå ut och gå med hundarna det är inge kul om det regnar. jag bloggar mer sen när jag är hemma :3

 

Trötttt!!!!!

okey jag är trött men det är väl inge nytt. tror jag börjar få feber fryser och orkar inget. ja vad mer ska jag skriva

Måndag

Vad ska man göra idag då?? det vet jag ej än antagligen sitta vid datorn när jag kommer hem från skolan.
Jag fick veta att vi hade sov morgon idag när man kommit till skolan inte kul:( jaja. efetr skolan när vi slutat ska jag gå till mortas och ta ut ett paket har inge aning om vad det är det blir intressant att veta sen ska man hem och sätta sig vid datorn hela kvällen.


I live in youre hart <3

Okey då ska man berätta vad man gjort under några dagar.
I torsdags vir man på friluvs dag då jag bowlade i 2 timmar jag var säms hade hoppas på att jag skulle vara bra fick bara en strick och 2 spärr på 2 timmar då man han med 4 gånger tror jag det var.
Sen efter det så gick man till borlänge och kollade runt lite. jag hittade dok inget det var tråkigt för jag letade efter en speciell sak men men.

Igår fredag var jag på praktik det gick jätte bra att gå på förmiddagen.
Men sen skulle vi ha ätit vid 11 men det blev fördröjt till typ 12.15 ungefär.
Sen på efter middagen var jag i rast gården tills jag skulle gå till bussen kl 15 det var inge kul då det blåste som f*n jaja man kan ju inte klaga direkt när man gillar praktik platsen kl15.20 satt man på bussen på väg hem till leksand det var såå segt :( att sitta på bussen.

Idag har man varit på utställning det gick som det brukar min hund fåck verry god det är typ melllan 2an och 1an vindira fick också det var hennes första verry god hon brukar få exelende det är 1an.
Men det var en dålig domare kunde inte dömma riktigt. S
en åkte vi hem typ vid 13.45 vi var i årsunda och i lokalen vi var i var kall jaja. vi kom hem kl 15.30 ca och så har vi nyss äteit mat pommes med kött och bea gått.

Just nu så gör jag inget sitter och har tråkigt ja det var nog det.
Min hund i sommras på utställningen i Leksand juniorklass denna år unghundsklass


Vindira i Årsunda förra året juniorklass denna år jaktklass





RSS 2.0